Csak idő kérdése volt, hogy valaki pénzforrást lát a PlayStation 5 könnyen lepattintható, műanyag borításában. Egy angliai vállalkozás már el is kezdte árulni különböző színekben ezeket a konzol rajtja előtt.

Az angliai Platestation 5 már veszi fel az előrendeléseket a műanyag borításokra, amik jelenleg piros,  ezüstszürke, indigókék, terep és matt fekete színekben kaphatók. A borítások darabjáért 32 angol fontot kell fizetni, azaz, körülbelül 13 ezer forintba kerülnek. A cég vállalja, hogy az előrendeléseket a konzol megjelenése napjára, azaz, november 19-re teljesíti.

A forgalmazó elmondása szerint Kínában és az Egyesült Királyságban történik a gyártás, “prémium iparági sztenderd műanyagból”, a PlayStation 5 hivatalosan bejelentett méretei alapján. Azonban úgy tűnik, hogy a cég nem tesztelte a borításokat, a Twitter-csatornájukon azt írják, hogy a szállítás előtt tesztelik majd PS5-ön, hogy biztosak legyenek abban, hogy tökéletesen illeszkedik.

Ugyanakkor mindenkit megnyugtatnak, hogy azoknak, akik nem elégedettek a termékkel, a teljes vételárat visszafizetik.

A Sony egyelőre nem jelentett be a fehértől eltérő színű konzolt, és azt sem jelezte, hogy piacra dobnak-e cserélhető borításokat hozzá.