A norvég Krillbite bejelentette, hogy PlayStation 4-re is meg kívánja jelentetni a meglehetősen furcsa koncepciójú játékát, az Among the Sleep címet viselő horrort, melynek főhőse, egy kétéves kis szaros bébi. 

Miután 2013 májusában a játék fejlesztésére indított Kickstarter-projekt 200,000 dollárnál is többet kalapolt össze, a Krillbite PC, Mac és Linux platformokra jelentette be a játékát. Az Among the Sleep főhőse egy kétéves bébi, s az egész játékot a kis Vik junior szemszögéből játszhatjuk végig.

A PS Blogon, a Krillbite vezérigazgatója, Ole Andreas Jordet elárulta, hogy mindez csak egy diákprojektként indult, ennél sokkal nagyobb dolog lett belőle.

Az Among the Sleep egy belsőnézetes horror-kalandjáték, melyben egy kétéves kisfiút játszol. Sérülékeny és rémült vagy, aki próbálja a világot értelmezni. A horror a felfedezésen és a hangulaton keresztül valósul meg, nem pedig harcrendszeren keresztül.

Az Among the Sleep a stúdió korábbi tervei szerint Xbox One-ra is elkészül, bár egyelőre csak a PlayStation 4 verzióról esett szó. Megjelenési időpont egyelőre nincs, hátha addig a bébi is megszületik.