Aki csak kicsit is szerette a Mafia-sorozatot, az most ráncolhatja a szemöldökét: a Take-Two ugyanis két cseh stúdióját összevonja, és fontos fejlesztőket pedig Amerikába visznek, a jövőben ott fognak dolgozni. De mi lesz a Mafia 3-mal?

A cseh Eurogamer röppintette a hírt világnak, miszerint a Take-Two alaposan átszervezi csehországi jelenlétét. Ennek részeként bezár a 2K Czech prágai egysége, a fejlesztők egy része pedig átkerül Brnóba, a másik stúdióhoz. Ezzel párhuzamosan tíz kulcsfejlesztőt Amerikába visz a kiadó, és munkájukat ott folytatják tovább.

A 2K Czech állítólag a Mafia 3-on dolgozott már egy ideje, s egyes pletykák szerint a játék Xbox One és PlayStation 4 nyitócím lett volna. Ezzel a lépéssel viszont olybá tűnik, hogy a Take-Two a játék fejlesztését is Amerikába költöztette, amiről persze egyelőre semmi hivatalosat nem tudunk.

A Mafia-sorozat rajongói túkön ülve várnak bármilyen, a játékkal kapcsolatos hivatalos kommunikációt, de vélhetően erre még hónapokat kell majd várni.