A Team Meat bejelentette, hogy ikonikus játékuk, a Super Meat Boy PS4-re és Vitára költözik idén ősszel, ráadásul a PS Plus tagoknak ingyenes lesz a játék megjelenéskor. 

2010 végén jelent meg a játék PC-re és Xbox 360-ra, s remek értékeléseket zsebelt be magának. Azonban a Team Meat csapata maga sem hitte volna, hogy valaha is meg fog jelenni a Sony konzoljaira.

Amikor a játék 2010-ben megjelent, a Team Meat-nek nem engedték meg, hogy PS3-ra is elkészítse azt, ennek nagyon komplikált okai voltak – mondta a társalapító, Tommy Refenes.

Utáltuk, hogy cserben kell hagynunk a lojális PlayStation-tulajokat, akik megvesztek volna a játékért, de nem kaphatták meg.  Éreztük a fájdalmukat éveken át, hogy nem játszhatna a valaha készült legjobb platformer játékkal, melyet két fickó készített, Tommy és Edmund. Mit tehettünk volna? Meg volt kötve a kezünk.

Most viszont mindenért kárpótolják a Sony platformjának tulajdonosait, a játék megjelenéskor ugyanis ingyenesen lesz letölthető a PlayStation Plus előfizetőinek.