Ha valaki lesajnálná az iPhone-t, mint játék platformot, az kétszer is gondolja ezt át. A Real Racing 2 ékes példája annak, hogy egy maroktelefon is képes lenyűgöző játékélményt nyújtani, s egyáltalán nem kell szégyenkeznie semmi miatt.

Gyakorlatilag naponta jelennek meg az Apple online boltjában szebbnél szebb grafikájú játékot, és most ismét gazdagodhatunk eggyel. A Real Racing már több mint egy éve jelent meg, és szép sikereket is ért el. Naná, hogy felbuzdultak a játék készítői, s nekiálltak a következő résznek. Igaz, hogy a Real Racing 2 nem a “filléres” alkalmazások közé tartozik, lényegesen drágább, mint az átlag játék, azonban biztos vagyok benne, hogy megéri a kb. 10 dolláros vételárat majd.

Ha valaki azt gondolja, hogy a második részben is következmények nélkül száguldozhat, annak csalódás lesz a játék, ugyanis végre az autók törni fognak, így minden manővert alaposan meg kell majd gondolni. A látványvilág lenyűgöző, a még szebb grafika leginkább a retina displaynek köszönhető.

A játékban 15 pályán lehet száguldozni, s azzal biztosan nem lesz gond, hogy mivel is tegyük ezt, ugyanis 30 brutális autó közül választhatunk kedvünkre valót. Kedvcsinálónak íme a játék trailere, egyszerűen döbbenetes ez a látványvilág.