Kicsit megkésve bár, de csak megosztjuk a Red Dead Redemption 2 a héten fellőtt trailerét, és kárpótlásként a kis csúszásért egy-két érdekes információt is elárulunk a játékról. 

Melyik évben játszódik a Red Dead Redemption 2?

Red Dead Redemption 2 1899-ben játszódik, 12 évvel az első rész cselekményének befejezését követően. A játék Arthur Morgan kalandjait követi végig, aki a Van der Linde banda tagja. A banditák szövetségi ügynökök elől menekülnek, egy bankrablás miatt, amit Blackwater-ben hajtottak végre. A város a játék első részében is feltűnt.

Visszatér John Marston?

A traileren egy rövid pillanatra felbukkan John, igaz, fiatalabbnak tűnik, mint az első részben. A Red Dead Redemption-ben beszél arról, hogy a galerivel 40 bankrablásban is részt vett, így felbukkanása az új epizódban valamilyen formában szinte garantált.

Battle Royale-módot kap a játék?

Nem a Rockstar találta ki a nyílt világú, sandbox játék műfaját, csak pokolian jól csinálják. Hasonlóan, nem ők hívták életre a Battle Royale-módot sem, de mégis lehet, hogy feltűnik a játékban az új őrület. Egy Rockstar-alkalmazott a közelmúltban kiszivárogtatta, hogy a játékban három többjátékos mód is lesz:Battle Royale, Survive and Revive, és Money Grab. Mindez természetesen csak pletyka, de nem zörög a haraszt…

A Red Dead Redemption 2 október 25-én jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re.