Vagy egy percig dilemmáztam, hogy vajon le merjem-e írni a címben a bérlet szót, mert marha hülyén hangzik, de végül bevállaltam: a Saints Row 3 kedvezményes DLC bérlettel kecsegtet.

A “pass”-szok korát éljük mostanában, melynek egyik jelentése a bérlet, s ebből két fajta is népszerű lett a kiadók körében. Az ‘online pass’, ami gyakorlatilag a használt kópiát vásárló játékosokat bünteti azáltal, hogy extra díj ellenében juthatnak hozzá valamilyen in-game tartalomhoz. A ‘season pass’ pedig lehetővé teszi, hogy egy játékhoz megjelenő letölthető kiegészítők mindegyikét megvéve kevesebbet kelljen fizetned, mintha egyenként vásárolnád meg őket.

Erről van most szó a Saints row: The Third esetén is, melyhez a THQ bejelentette a DLC bérletet.19.99 dollárért cserébe mind a három DLC-hez hozzájuthatsz, s mellé megkapod a Nyte Blayde vámpírvadász tartalmat is, s mindezért 15%-kal kevesebbet kell fizetned, mintha egyenként vennéd meg a DLC-ket. Egyelőre keveset árult el a THQ a kiegészítőkről, alant a címük és a várható megjelenési dátum:

  • Genkibowl VII (2012 január)
  • Gangstas in Space (2012 tél)
  •  The Trouble With Clones (2012 tavasz)

A Saint’s Row: The Third november 15-én jelenik meg Xbox 360, PS3 és PC platformokra.