A The Elder Scrolls V: Skyrim néhány hete rabságban tartja a világ gémereit, s vannak olyanok, akik egész elképesztő stratégiát választanak arra, hogy lenyomják a játékot.

A legtöbb játékkal ellentétben a Skyrim számos teendőt kínál akkor is, amikor épp nem harcolsz, órákat tölthetsz el benne anélkül, hogy akár egyetlen bogarat is megölnél. Azonban, ha a mélyére ásol, előbb-utóbb kénytelen leszel életeket kioltani, legyen szó emberről, állatról vagy sárkányról. Kivéve, ha Felix vagy, a békés szerzetes. Felix egy pacifista szerzetes, aki a megtévesztést és a félelemelkeltést használja fő fegyveréül anélkül, hogy súlyosan megsebesíteni ellenségeit.

A lenti videón WestSideLuigi YouTube felhasználó játszik, s mindeddig már kilenc szintet végigjátszott anélkül, hogy bármit és bárkit megölt volna. Hasonló próbálkozás, mint amikor anno a World of Warcraftban egy játékos a maximális szintet érte el anélkül, hogy bárkit is megölt volna. Valljuk be, nem semmi teljesítmény, pláne, ha a teljes Skyrimet végig tudná így játszani!