A Square Enix hivatalosan is bejelentette a sokáig bizonytalan sorsú True Crime: Hong Kong új címét. A játék Sleeping Dogs néven jelenik meg.

Még tavaly augusztusban írtunk arról, hogy új címet kaphat a True Crime: Hong Kong, és közel fél évet kellett várnunk a bizonyosságra. A fejlesztő eredetileg a United Front Games volt, most a fejlesztésbe beszállt a  Square Enix London Studios is.

A Sleeping Dogs fejlesztésén dolgozni hatalmas élmény a United Front Games csapatának, és nagyon hálásak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Square Enix London Studios fejlesztőivel.” nyilatkozta Stephen Van Der Mescht, a United Front Games vezető producere.

Mindkét stúdió nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílt világú játékok és harcrendszerek fejlesztésében, ez teszi tökéletessé az együttműködést. A közös munka révén biztosak lehetünk benne, hogy a Sleeping Dogs a legintenzívebb és legjobban magával ragadó élményt nyújtja majd.” folytatta Van Der Mescht.

Attól a pillanattól kezdve, hogy kezedbe veszed a kontrollert és megtapasztalod a vezetés, a közelharc és a fegyveres harc élményét, tudni fogod, hogy amivel játszol újszerű és kicsit különleges.” tette hozzá Lee Singleton, a Square Enix London Studios igazgatója.

Amiről sajnos egy szó sem esett, az a játék megjelenésének időpontja, viszont egy elég érdekes trailert közzétettek.