A Take-Two Interactive a napokban adott számot pénzügyi helyzetéről, és a kiadónak nincs oka panaszra. A Red Dead Redemption 2, a Borderlands 3 és a GTA V egy valag pénzt hoz a konyhára.

A Red Dead Redemption 2, bár unalmas, mint a szemét  már 26,5 millió példányban kelt el világszerte. Ez elég meggyőző adat, figyelembe véve, hogy a megjelenése első két hetében 17 milliót adtak el belőle. A játék PC-s verziója a héten jelent meg, egyelőre arról nincs információ, hogy hogyan teljesít.

A játékosok egyre többet költenek a Grand Theft Auto Online-ban, a közelmúltban újabb rekordot könyvelt el a játék árbevétele, ami a Diamond Casino and Resort-nak köszönhetően 23%-kal több pénzt hozott, mint korábban. A kiadó vérszemet is kapott, és a 2020-ra vonatkozó árbevételüket is feljebb srófolták a játékkal összefüggésben.

A Borderlands 3 remekül teljesített a kasszáknál a szeptemberi megjelenésekor. Öt nap alatt ötmillió kópiát adtak el belőle, ezzel a 2K történetének leggyorsabban fogyó játéka lett. Az azóta eltelt időben még kétmilliót adtak el a játékból, így a számláló már hétnél jár. A játékhoz négy vaskosabb kampány küldetés érkezik a jövőben, ezek közül az első még télen a masinákra kerülhet.

A közelmúltban debütált The Outer Worlds a kiadó szerint mint kereskedelmi, mind pedig kritikusi sikernek örvend, bár a Take-Two nem osztott meg arról információt, hogy mennyit is sikerült a játékból eladniuk. Különös tekintettel vélhetően arra, hogy a játék Xboxon a Game Pass keretein belül 1 dolláros áron is hozzáférhető.