Az Activision bejelentette az új Spider-Man játékot, bár komolyabb bemutatkozás csak hétvégére várható. A Spider-Man: Edge of Time hasonlít majd a Shattered Dimension-höz.

A játék marad a Beenox-nál, akik az előző részt is készítették, mely az egyik legjobb Spider-Man játékká nőtte ki magát, többek között ezért is bízta az Activision a franchise jövőjét a stúdióra. Az Edge of Time szintén a Beenox kezei között készül, éppen ezért nem áll majd messze az előző rész koncepciójától.

Ezúttal is meggyűlik a baja a Pókembernek az idősíkokkal, akinek saját magát kell megmentenie, a jövőben. A játékban a Spider-Man 2099 és az Amazing Spider-Man univerzumok között mászkálhatunk, s helyre kell állítani az időfolyamot, majd megakadályozni azt a jövőbeli katasztrófát, mely a Pókember életébe (is) kerülne. A történetet Peter David neve fémjelzi, aki a 2009-es Spider-Man füzeteket is alkotta. A játék egyik érdekessége az ún. “cause-and-effect” jellemző, ami abban nyilvánul meg, hogy ha az egyik univerzum Pókemberével csinálunk valamit, az rögtön kihat a másik univerzumbeli hős életére is.

Bővebb információk április 2-án várhatók, amikor a játékot a san franciscoi Wonder Con-on mutatják be.