A Joystiq magazinnak adott nyilatkozatában Todd Howard ismét elmondta, hogy a közlegő DLC-k a The Elder Scrolls V: Skyrimhez jobbá teszik a játékot, nem méretbeli expanzióról van szó.

Ha játszottál már a Skyrimmel, akkor jól tudod, hogy sem játékidőben, sem pedig méretben nincs miért szégyenkeznie, így érthető, ha a letölthető kiegészítők nem ezt a két dimenziót veszik célba. A DLC-k vélhetően a szokásos egy hónapig Xbox 360 exkluzív tartalomként jelennek meg, de a fejlesztők még azon tanakodnak, mi is legyen a DLC-k tartalma. Olyannyira képlékeny még a dolog, hogy az egyik rajongó felvetette a multiplayer lehetőséget, nem kapott elutasítást.

“Soha ne mondd, hogy soha, azonban nem a multiplayer most a fő cél” – nyilaktozta Howard. Az ok pedig az, hogy nem áldoznák be a kampány módot csak azért, hogy elmondhassák, a játék multiplayer szegmenssel is rendelkezik.

A Skyrimnek bejött a 2011-es év, nem csupán az év játéka címet hódította el a VGA-n a hétvégén, de a Raptr szerint is ezzel a játékkal tolták a legtöbben idén.