A Call of Duty franchise rajongói csípőből tudják, hogy ki is az a Robert Bowling, vagy közismertebb nevén FourZeroTwo, számukra ő volt a sorozat hivatalos arca. Mostanáig. Bowling ugyanis távozik az Infinity Ward-tól.

Bowling a jövőben nem az anyavállalatnál, az Activision-nél folytatja, mint ahogy azt az ezzel kapcsolatos tweetjében is jelezte:

A mai nappal távozom a Call of Duty kreatív stratéga posztjáról, az Infinity Ward-tól és az Activision-től is.

 

Nem tagadás, Bowlingot kedvelték a rajongók, ugyanis gyakran is szívesen tweetelt és lépett kapcsolatba velük, jelenleg Twitter csatornáját 367 ezren követik. Bowling 2006 áprilisában csatlakozott az Infinity Ward-hoz, s mindvégig a Call of Duty kreatívja volt. Annak ellenére, hogy a csapat fele 2010-ben nagy felhajtás között távozott a cégtől, miután Vince Zampellát és Jason Westet az Activision kirúgta.

Bowling jelenleg nem nyilatkozik jövőbeli terveiről, azonban az Activision egy rövid közleményben megerősítette a távozását:

 

Őszintén köszönjük Robertnek a sok éves szolgálatát. Megbízható és értékes tagja volt az Infinity Ward csapatának. A legjobbakat kívánjuk neki jövőbeli terveit illetően.