Az Electronic Arts újabb prominens vezetőjét veszíti el, ezúttal a kommunikációért felelős vezérigazgató helyettes, Jeff Brown hagyja ott a céget, s cseréli hivatását egy hasonlóra, más cégér alatt.

Az elmúlt hetekben olyan cégek vezetői távoztak, melyek mindegyikez az Electronic Arts tulajdonában van: Criterion, PopCap és a Chillingo, most pedig a kiadótól távozik egy újabb vezető, aki az elmúlt 14 évben felelt a vállalati kommunikációért. Olyan időszakokon segítette át az EA kommunikációját, amikor az két ízben is elnyerte (a cég) az “Amerika legrosszabb vállalata” címet, vagy amikor a Fox News hevesen támadta a kiadót a Mass Effect szexjelenetei, vagy a Bulletstorm erőszakos tartalmai miatt. A hab a tortán talán a SimCity tavalyi, botrányos rajtja volt.

A hírt a VentureBeat hozta le, akik egy interjút készítettek Jeff Brown-nal. Brown elmondta, hogy a GoPro nevű vállalathoz igazol hasonló pozícióba; a vállalat az extrém sportok során használt meglehetősen ellenálló sportkamerákat gyárt.