Kicsit felkaptuk a fejünket azon a híren, hogy Justin Richmond, a soron következő Uncharted-játék direktora elhagyta a Naughty Dog kötelékét, a jövőben máshol folytatja tovább karrierjét. 

A fél PlayStation-társadalom az E3-ra várja az Uncharted következő részének hivatalos bejelentését, s természetesen látnivalókat is a játékból, s olyanok is vannak, akik a játék megjelenésével is idén télen számolnak. Nem csak nekik, mindenkinek rossz hír az, hogy a játék direktora úgy döntött, a jövőben máshol folytatja tovább, s a projektet is maga után hagyja.

Richmond az IGN-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy valójában saját elhatározásból távozik a stúdiótól. Nagyon szeretett itt dolgozni, s az itt készült játékokat, azonban következő munkahelyén, a Riot Games-nél igazán innovatív dolgoknak lehet majd részese, s már alig várja.

Richmond 2008 óta dolgozott a Naughty Dog-nál, ő készítette az Uncharted 2 multiplayer módját, s az Uncharted 3-at már egy az egyben ő rendezte.

Távozása csupán három héttel követi Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írójának távozását, melyet azóta is homályos részletek öveznek. Mindebből arra lehet következtetni, hogy a két távozás összefügg egymással, s hogy valami nagyon nincs rendben az Uncharted új részének munkálatai körül.