A GQ Magazine egy hosszú írást tett közzé, amit a Naughty Dog vezetőjével történő beszélgetés alapján készítettek. Ebben szóba került a stúdió következő játéka, ami akár a The Last of Us harmadik része is lehet.

Neil Druckman részletesen beszélt a játék készítéséről, a stúdióról, a vele készült interjúban, ahol az is szóba került, hogy mi lehet a  következő munkájuk. Druckmann elárulta, hogy ahogy rendeződnek a dolgok a hamarosan megjelenő játék körül, egyre kevesebb feladata van, és óhatatlanul is felmerül benne, hogy milyen játékok fognak készíteni ezután.

Igen, a következő lehet a (The Last of Us) harmadik rész, vagy valamilyen új IP.

Februárban nyilatkozta a vezető, hogy szerencsés helyzetben vannak, mert a Sony szabadságot biztosít részükre, így dönthetnek arról, hogy mit is szeretnének csinálni. Megemlítette, hogy megcsinálták az Uncharted 4-et, és azóta nem készült újabb ilyen játék, lehet, hogy egy nap elkészítik majd a következő részét.

Bár mindez lazán hangzik, vélhetően Druckmann nagyon is jól tudja, hogy mi lesz a következő játékuk, amin már egész biztos, hogy elkezdtek dolgozni, csak természetesen nem árulhatja el.