Galéria | Konzol Center
2015
feb
28
GalériaHír

PC-s képlopatokon pózol a GTA V

A Rockstar Games egy csokor friss képpel próbálja kiengesztelni a még mindig számítógépen játszókat a Grand Theft Auto V-ből, s mondani sem kell, hogy a képek kiváló minőségről árulkodnak. 

Bővebben
2014
dec
11
GalériaHírVideó

Koncepciós rajzokon a Shadow of the Beast

Új, koncepciós rajzokon domborít a PlayStation 4-exkluzív Shadow of the Beast, mely a Heavy Spectrum Entertainment Labs műhelyében készül javában. Sajnos még megjelenési dátum nincs. 

Bővebben
2014
dec
11
GalériaHír

Raklapnyi képen a Just Cause 3

Az Avalanche Studios nem fukarkodott a Just Cause 3 látnivalóival, ugyanis egy raklapnyi képet bocsátott a rendelkezésünkre. A jövőre, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játékban úgy tűnik, hogy nagy szerepet kap az ejtőernyőzés. 

Bővebben
2014
nov
30
GalériaHír

Friss képeken a Just Cause 3

Az Avalance Studios napokban bejelentett játéka, a Just Cause 3 most öt friss képpel lett gazdagabb, melyek arról árulkodnak, hogy körülbelül mire is számítsunk majd a sanbox játékban. A játék 2015-ben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Bővebben
2014
Sze
13
GalériaHír

Sötétkék Xbox 360 érkezik karácsonykor

A Microsoft bejelentette, hogy Holiday Value Bundle néven sötétkék Xbox 360-at dob piacra karácsonykor. A csomagban természetesen nem csak a konzol, hanem játék, azaz játékok is lesznek. 

Bővebben
2014
Júl
28
GalériaHír

Visszatér a Mako az új Mass Effect-ben

0

A San Diegóban megrendezett Comic Con-on újabb részletek derültek ki az új Mass Effect-játékról, melyet a BioWare osztott meg a nagyérdeművel. Többek között azt, hogy visszatér a Mako a játékban. 

Bővebben
2014
máj
20
GalériaHír

Friss képeken a Murdered Soul Suspect

0

Június elején kerül az üzletek polcaira a Murdered: Soul Suspect, melyben a saját gyilkosunk után kell nyomoznunk. A nem mindennapi feladatra felkészülendő négy friss kép érkezett a játékból. 

Bővebben
2014
máj
4
GalériaHír

Bámulatos képeken a DriveClub

0

Ugyan kicsit keserű a szánk íze a DriveClub csúszása miatt, azonban a mellékelt csodaszép képek kicsit enyhítenek a kínon. A játék októberben jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Bővebben
2014
Már
26
GalériaHír

Képeken a Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition

0

A Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein: The New Order egy különleges gyűjtői változatot kap, mely a Panzerhund Edition névre hallgat, s melynek – akármilyen meglepő is – nem lesz része az alapjáték. 

Bővebben
2014
Már
24
GalériaHír

Éjszakai képeken a The Division

0

Bár az Ubisoft játéka az egyik legvárósabb cím az idei(?) felhozatalból, kérdéses, hogy mennyire tesz majd jót a sandbox darabnak a multiplayer-fókusz. Kilenc friss kép érkezett a címből, melyeken az éjszakai várost szemlélhetjük meg. Klasszak. 

Bővebben
2014
Már
20
GalériaHírPletyka

Kiszivárgott az első kép az Assassin’s Creed: Unity-ből

0

Az idén ősszel érkező egyik Assassin’s Creed-epizód alcíme most már bizonyossággal mondható, hogy a Unity lesz, s egy most kiszivárgott ingame képből már a helyszínre is nagy biztossággal lehet következtetni. 

Bővebben
2014
Már
7
GalériaHír

Lesz Watch Dogs bundle Európában

0

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a Watch Dogs megjelenésével párhuzamosan PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is egy-egy bundle csomagot állítanak össze, mely Európa szerte kapható lesz. 

Bővebben
2014
feb
22
GalériaHír

Risen 3: Titan Lords bejelentés és képek

0

Hivatalosan is lehullt a lepel a Piranha Bytes következő játékáról, mely a harmadik Risen-játékot takarja, ráadásul a bejelentés mellé már egyből látnivalókat is küldtek a fejlesztők. 

Bővebben
2014
feb
11
GalériaHír

Lila és fekete króm Xbox 360 kontrollerek érkeznek

0

  A jó ég tudja, hogy miért, de a Microsoft újabb színekkel bővíti króm Xbox 360 kontroller felhozatalát, ugyanis a közeljövőben érkeznek a lila és fekete változatok. Árat egyelőre csak az Egyesült Államokra tudunk. 

Bővebben