Hírek | Konzol Center
2020
nov
24
Hír

Háromszor annyian látták a PlayStation 5 reklámokat az USA-ban, mint az új Xbox-ét

0

Egy hónap alatt háromszor annyi emberhez jutott el a PlayStation 5 televíziós reklámja az USA-ban, mint amennyien az Xbox reklámjait látták, derült ki egy friss felmérésből.

Bővebben
2020
nov
17
Hír

Bizonytalan a God of War Ragnarok PlayStation 4-re

0

A Sony szeptember közepén villantott egy rövid teasert a God of War Rangarök-ból, ami a hírek szerint jövőre érkezik PS5-re. De hogy PS4-re elérhető lesz-e, egyelőre a Sony nem nyilatkozik.

Bővebben
2020
nov
16
Hír

Még áprilisig hiánycikk maradhat az Xbox Series X|S

0

Az Xbox Series X|S gépek előrendelése még szeptemberben indult, és el is fogyott mára minden kereskedőnél a konzol. Sokan abban reménykednek, lesz még belőle hamarosan. Nos, a Microsoft nem ezt mondja.

Bővebben
2020
nov
15
Hír

Májusban jelenik meg a Deathloop

0

A Bethesda és az Arkane Stuidos bejelentette, hogy az időmanipulálós játékuk, a Deathloop május 21-én érkezik kizárólag PlayStation 5-re. Egy előzetest is csatoltak a dátum mellé.

Bővebben
2020
nov
15
Hír

Nagyjából 155 ezer új Xbox fogyott az Egyesült Királyságban egy nap alatt

0

Az Xbox Series X|S keddi debütálása volt a Microsoft legsikeresebb rajtja az Egyesült Királyságban. Több konzol fogyott, mint Xbox One-ból, de távol van a PlayStation 4 korábbi sikerétől.

Bővebben
2020
nov
14
Hír

Februárban érkezik a The Nioh Collection

0

A Team Ninja bejelentette, hogy a Nioh-sorozat PlayStation 5-re érkezik februárban, The Nioh Collection cím alatt. A csomag a második részt az összes DLC-vel, valamint az első részt tartalmazza majd.

Bővebben
2020
nov
13
Hír

Bugos lehet a letöltés PlayStation 5-ön

0

Megvan az első bug PlayStation 5-ön, ami sok borsot tör a felhasználók orra alá. A letöltési sor megakad, és semmi más nem segít a konzolon, csak a gyári beállítások visszaállítása.

Bővebben
2020
nov
13
Hír

A mostani volt a valaha legerősebb Xbox-rajt

0

A Microsoft bejelentette, hogy a keddi, Xbox Series X és S megjelenés volt a valaha legerősebb Xbox-rajt. A legtöbb konzol fogyott a legtöbb országban, a kereslet még mindig nagyon magas.

Bővebben
2020
nov
12
Hír

Az új generációban is titok marad, hogy mennyi Xbox fogy

0

A Microsoftnak továbbra sem áll szándékában elárulni, hogy mennyi Xboxot ad el, még akkor sem, ha jóval több fogy majd belőle, mint a PlayStation 5-ből.

Bővebben
2020
nov
11
Hír

Megvan az első bedöglött PlayStation 5

0

Még hivatalosan meg sem jelent, máris megvan az első hibás PlayStation 5. Az ismert YouTuber kálváriát járt be az új konzollal, de kiderült, hogy az véglegesen kinyiffant.

Bővebben
2020
nov
10
Hír

Game Pass – ismét bővül a katalógus

0

A Microsoft bejelentette, milyen változások lesznek novemberben a Game Pass katalógusában. Újabb címek érkeznek, és mellé még lesz Disney+ előfizetés is egy hónapra.

Bővebben
2020
nov
9
HírVideó

Spoileres videón a Demon’s Souls

0

A Sony a State of Play keretében közzétett egy új, 12 perces videót a Demon’s Souls-ból, melyben a játék világával, és a sztorival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Megjelenés a PS5-indulás napján, a jövő héten.

Bővebben
2020
nov
8
Hír

Hivatalos a Mass Effect Legendary Edition

0

A BioWare bejelentette, hogy a Mass Effect: Legendary Edition jövőre érkezik teljes pompájában. Ezen kívül a stúdió egy vadonatúj játékon is dolgozik a bejelentés szerint.

Bővebben
2020
nov
7
Hír

Az új Xbox gyorsabban tölti be a mostani játékokat, mint a PlayStation 5

0

A GameSpot jóvoltából érdekes információ látott napvilágot, miszerint a jelenlegi, tesztelt generációs játékok közül az Xbox Series X gyorsabban tölt be, mint a PlayStation 5.

Bővebben