Hírek | Konzol Center
2020
Sze
18
HírVideó

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

0

A Sony legújabb bemutatóján rántotta le a leplet a PlayStation Plus Collection-ről, ami egy Game Pass-szerű, attól azonban mégis eltérő modellt kínál a gazdaságos játékra.

Bővebben
2020
Sze
18
Hír

Gyönyörű lesz a Demon’s Souls felújítása

0

A Sony-bemutató aligha nem legjobban sikerült darabja egy 10 éves játék felújítása volt. A Demon’s Souls parádésan festett, a Bluepoint úgy néz ki, remek munkát végzett. Lehet villantani 80 eurót.

Bővebben
2020
Sze
17
HírVélemény

185 ezer forint lesz a PlayStation 5, brutálisan drágulnak a játékok

0

A Sony tegnap este végül feltette a pontot az i-re, és egy elég harmatosra sikerült bemutató végén közzétette a PlayStation 5 árát, és megjelenési dátumát. Sajnos a játékok brutálisan drágulni fognak.

Bővebben
2020
Sze
15
HírVideó

Watch Dogs Legion – igy szervezz be bárkit

0

Az Ubisoft egy friss előzetesen magyarázza el, hogyan lehet szinte bárkiből játszható karakter a Watch Dogs: Legion-ben. A játék október 29-én debütál a mostani generációra, november 10-én XSX/S-re.

Bővebben
2020
Sze
14
HírVideó

4K-ban feszít a Godfall harcrendszere

0

A Counterplay Games gondozásában készülő Godfall kapott egy új előzetest, ami a PS5 képességeit hivatott fényezni. 4K felbontás, túlszaturált színek, és nagy szörnyek várnak az érdeklődőkre.

Bővebben
2020
Sze
14
Hír

A következő generációba utazik a Borderlands 3

0

A Gearbox bejelentette, hogy a Borderlands 3 PlayStation 5 és Xbox One X-konzolokra költözik 2021-ben. Ingyenesen lehet frissíteni azoknak, akiknek már megvan a játék a gyűjteményben.

Bővebben
2020
Sze
13
Hír

Jövő héten kiderül a PlayStation 5 ára is

0

A Sony bejelentette, hogy jövő héten szerdán újabb digitális prezentációt tart a PlayStation 5-játékokról, mielőtt az majd a boltokba kerül. Egészen biztos, hogy a konzol árát is bejelentik.

Bővebben
2020
Sze
12
HírVideó

Mafia Definitive Edition – ilyen a gengszterek élete

0

Még két hét, és ismét mindenki átélheti a 2000-es évek egyik legjobb játékát. A Mafia Definitive Edition a legújabb előzetesén azt mutatja meg, milyen is gengszternek lenni.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Az Xbox Series S nem képes futtatni az Xbox One X Enhanced-játékokat

0

Kellemetlen információ látott napvilágot a frissen bejelentett, olcsósított Xbox Series S-ről, ezek szerint nem lesz képes futtatni az Xbox One X Enhanced-játékokat a jelenlegi generációból.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Kicsomagolós videót kapott a két új Xbox

0

A Microsoft megküldte a két újonnan bejelentett konzolját az egyik YouTube-csatornának, így megnézhetjük, milyen is lesz kicsomagolva a két masina. A gépek még nem működnek, ha ez kérdés lenne bárkinek.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Januárban érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake

0

Ebben a generációban nem készült Prince of Persia-játék, és ez már így is marad: jövő év januárban érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake, igaz, még a jelenlegi generációs gépekre.

Bővebben
2020
Sze
10
Hír

Duplájára nő a Game Pass ára

0

A Microsoft bejelentette, hogy még ebben a hónapban megemeli a Game Pass-szolgáltatás árát PC-n. Nem kell megijedni, Xboxon az ár nem fog változni.

Bővebben
2020
Sze
10
HírVideó

Ezt tudja majd az Xbox Series S

0

A Microsoft egy részletes videót tett közzé a tegnapi bejelentést követően, melyben az Xbox Series S képességeiről lesz szó. Az anyagon gameplay jelenetek is láthatók, valamint sok információ hallható a konzolról.

Bővebben
2020
Sze
10
HírVideó

Mozgásban a Black Ops – Cold War többjátékos módja

0

A Treyarch hivatalosan is leleplezte a Call of Duty: Black Ops – Cold War többjátékos módját, melynek legfőbb változása, hogy a specialisták már nem lesznek benne, visszatérnek az operátorok.

Bővebben