Hírek | Konzol Center
2020
aug
11
Hír

Gyakorlatilag hivatalos az Xbox Series S

0

Furcsa, hogy a Microsoft kitart a hallgatás mellett, amikor az Xbox Series X kistestvére már annyi helyen “lebukott” az elmúlt időszakban. Most egy kontroller leplezte le az Xbox Series S-t.

Bővebben
2020
aug
8
HírVideó

Kedvcsinálón a Doom Eternal első sztori DLC-je

0

The Ancient Gods: Part I címmel jelenik meg a Doom Eternal első nagyobb kiegészítője, amit az idei offline gamescom-on lepleznek majd le. A Bethesda egy rövid kedvcsinálóval hangol.

Bővebben
2020
aug
7
HírVideó

VR-támogatást kap a Hitman 3

0

A tegnapi State of Playen jelentették be, hogy a teljes Hitman-trilógia VR-támogatást kap, beleértve a Hitman 3-at is.  Érdekes lesz belső nézetből eltenni láb alól a kiszemelteket.

Bővebben
2020
aug
7
HírVideó

Multis cím lesz a Hood: Outlaws & Legends

0

A Sony-nak jutott a szerep, hogy leleplezze a Hood: Outlaws & Legends címre keresztelt, multiplayer játékot, ami PS5-re, XSX-re, PC-re, valamint a jelenlegi generációs konzolokra jelenik meg 2021-ben.

Bővebben
2020
aug
7
HírVideó

The Pathless – az ABZÚ készítőinek új játéka

0

A PlayStation 5 megjelenésével párhuzamosan várható a The Pathless megjelenése, ami az ABZÚ fejlesztőinek boszorkánykonyháján készül gőzerővel. A mellékelt videót látva nem okoz majd csalódást.

Bővebben
2020
aug
7
HírVideó

Részletesebb bemutatón a Godfall

0

A tegnapi State of Play-en a Sony egy vaskosabb játékmenet bemutatót prezentált, melyen jobban szemrevételezhetjük, hogy mit is várhatunk a még idén, PS5-re megjelenő Godfall-tól.

Bővebben
2020
aug
7
HírVideó

Szivárgott a The Last of Us: Part II multija

0

Egy igen rövid, azonban valódinak tűnő felvétel szivárgott ki a The Last of Us: Part II multiplayer módjáról, amit hivatalosan még be sem jelentett a Naughty Dog. A sztori után a többjátékos mód sem maradt titokban.

Bővebben
2020
aug
6
Hír

Részben kompatibilis lesz a DualShock 4 a PlayStation 5-tel

0

Még mindig nem teljes a PlayStation 5-leleplezés, mert az árról és a megjelenés dátumáról továbbra sem tudunk, azonban most új információ látott napvilágot a DualShock 4 kompatibilitásáról.

Bővebben
2020
aug
6
HírVélemény

Az egekben a Nintendo profitja

0

A Nintendo profitja 500%-kal nőtt a legutolsó pénzügyi negyedévben, ami nagyrészt az Animal Crossing-nak volt köszönhető. A japán vállalat elképesztő mennyiségű pénzt termel.

Bővebben
2020
aug
6
Hír

Ezek az augusztusi Xbox Game Pass újdonságai

0

A Microsoft közzétette, hogy augusztusban milyen játékokkal frissül az Xbox Game Pass kínálata. A szokásoknak megfelelően nem csak érkező, hanem a kínálatból távozó játékok is lesznek.

Bővebben
2020
aug
4
Hír

Rekord árbevételt ért el a PlayStation

0

A Sony az április-június közti pénzügyi negyedévben rekord árbevételt ért el: a vállalat történetében soha nem volt még ilyen erős az első három hónap a PlayStation divízióban.

Bővebben
2020
aug
4
Hír

Gyorsabb, könnyebb és kényelmesebb lesz az új Store Xbox-on

0

A Microsoft hamarosan teríti majd az újragondolt Microsoft Store-t Xboxon, ami nem csupán egy ráncfelvarrt alkalmazás lesz, hanem alapjaiban újratervezték a virtuális piacteret.

Bővebben
2020
aug
4
HírVideó

Új előzetest kapott a Project CARS 3

0

Néhány hét múlva jelenik meg a Slightly Mad Studios legújabb versenyjátéka, és a fejlesztők addig egy igen látványos előzetessel kívánták hűteni a kedélyeket. A játék augusztus 28-án jelenik meg.

Bővebben
2020
aug
2
Hír

Megváltozik az Xbox Game Pass neve

0

A Microsoft tegnap lecserélte közösségi oldalain a profilképét egy új logóra, amin csupán ennyi szerepel: Game Pass. Úgy tűnik, hogy a vállalat átnevezi az előfizetéses szolgáltatását.

Bővebben