Hírek | Konzol Center
2020
jún
6
Hír

Pert vesztett a Sony Ausztráliában, mert elutasította a hibás digitális játék árának visszatérítését

0

Jó lenne minél több ilyen esetről hallani: Ausztráliában a Sony Interactive Entertainment pert vesztett négy fogyasztó ellen, mert nem térítette vissza részükre a hibás digitális játékok árát. Büntetést fizetnek.

Bővebben
2020
jún
6
HírVideó

The Last of Us Part II – a játék világa

0

Folytatódik a Naughty Dog videonapló sorozata, ezúttal a játék világának megalkotásáról mesélnek a The Last of Us II fejlesztői. Ellie legújabb kalandja június 19-én kerül fel a boltok polcaira.

Bővebben
2020
jún
5
Hír

Csupán márciusban 4,2 millió Nintendo Switch fogyott

0

A Nintendo Switch tovább menetel, és úgy tűnik, hogy megállíthatatlan. A komoly készlethiányok ellenére egy hónap alatt sikerült belőle több mint 4 milliót értékesíteni világszerte.

Bővebben
2020
jún
5
HírVideó

Kiszivárgott az átszabott Xbox Store

0

A Mercury kódnév alatt futó, újragondolt Xbox Dashboard kiszvárgott az éterbe, ami lényeges változtatásokat is magával hoz. Nem lehet tudni, hogy mikortól lesz elérhető, vélhetően az Xbox Series X-szel egy időben debütál.

Bővebben
2020
jún
4
Hír

Utoljára frissül egy nagyot a Battlefield V

0

A DICE bejelentette, hogy a mai nap kapja meg utolsó nagy tartalom frissítését a Battlefield V. Két új térképpel, kilenc új fegyverrel, hat új járművel, három új gránáttípussal búcsúzik a fejlesztő a játéktól.

Bővebben
2020
jún
4
HírVideó

Nyáron érkezik a Project CARS 3

0

A Slightly Mad Studios bejelentette, hogy idén nyáron érkezik PC-re és konzolokra a Project CARS 3. A játékban újdonságként mutatkozik be majd a Karrier mód.

Bővebben
2020
jún
3
Hír

Japánban még az év végén megjelenik az Xbox Series X

0

A Microsoft megerősítette, hogy az Xbox Series X még az idei ünnepi szezonban meg fog jelenni Japánban. A redmondiak szeretnék jelenlétüket erősíteni a szigetországban.

Bővebben
2020
jún
3
HírVideó

Júniusban tovább erősít a PlayStation Now

0

A PlayStation Now könyvtára tovább bővül júniusban, derült ki a Sony híreiből. A már két millió előfizetővel büszkélkedő szolgáltatás ugyan hivatalosan még nem elérhető Magyarországról, attól még fogható.

Bővebben
2020
jún
2
Hír

Elmarad a csütörtöki PlayStation 5-leleplezés

0

A Sony hétfőn közleményben tudatta a világgal, hogy a június 4-re tervezett PlayStation 5-leleplezés elmarad. az Egyesült Államokban a napokban történt és még tartó zavargásoknak köszönhetően.

Bővebben
2020
jún
1
Hír

50 millió felett jár a The Witcher-sorozat

0

Bár a lengyel CD Projekt RED javában dolgozik a Cyberpunk 2077 befejezésén, időt szántak arra, hogy megemlékezzenek arról a mérföldkőről, amit a The Witcher-sorozat lépett át a napokban.

Bővebben
2020
máj
31
HírVideó

Rövidre sikerült a Baldur’s Gate új előzetese

0

A Larian Studios továbbra is szorgosan dolgozik a Baldur’s Gate III-on, és most egy igen rövidke előzetest kínáltak fel Twitteren az érdeklődőknek. Júniusra további híreket és látnivalókat ígérnek a publikumnak.

Bővebben
2020
máj
30
Hír

A Sony utasította fejlesztőket, hogy mostantól minden PS4-es játék PS5 kompatibilis legyen

0

A Sony értesítette a fejlesztőket, hogy július közepétől csak úgy küldhetnek PS4-es játékot a japánokhoz certifikációra, ha egyúttal a játék PS5-ös verzióját is mellékelik.

Bővebben
2020
máj
30
Hír

Hivatalos: Június 4-én lesz a PlayStation 5-bemutató

0

Megannyi pletyka, találgatás, jóslat és szóbeszéd után a Sony hivatalosan bejelentette, hogy június 4-én leplezi le a PlayStation 5-öt egy digitális esemény keretében.

Bővebben
2020
máj
29
Hír

Terjeszkedik a Life is Strange fejlesztője

0

A Life is Strange-sorozat fejlesztője bejelentette, hogy új stúdiót nyit Kanadában. Az új egység egy teljesen új projekten dolgozik majd, és a földrajzi közelséget előnyként élik meg.

Bővebben