Pletyka | Konzol Center
2020
Már
1
HírPletyka

Spekulációkat indított a Rockstar Games új grafikája

0

A Rockstar Games a weboldalán egy új grafikát tett közzé, ami azonnal beindította a találgatásokat, hogy vajon mit is jelenthet. Egy új játékra számít mindenki, de csak találgatások vannak, melyik lehet ez.

Bővebben
2020
jan
4
HírPletyka

A PlayStation 5 kompatibilis lesz a PS, PS2, PS3 és PS4 játékaival

0

Egy frissen napvilágot látott információ szerint a Sony vastagon rágyúr a visszafelé kompatibilitásra a PlayStation 5-tel, és azon a korábbi generáció összes játéka futtatható lesz.

Bővebben
2019
dec
28
HírPletyka

Kipróbálható lesz a Final Fantasy VII Remake

0

Úgy néz ki, hogy hamarosan demót kap a Final Fantasy VII Remake. A próbaverzióban a játék első óráját lehet majd górcső alá venni. Egyelőre még nincs hivatalos megerősítés az értesülésre.

Bővebben
2019
okt
23
HírPletyka

Kiszivárgott a PlayStation 5 hitelesnek tűnő fejlesztői kitje

0

Kiszivárgott a PlayStation 5 fejlesztői kitje, ami úgy néz ki, mint egy gonosz űrhajó. A fotó egybeesik azokkal a szabadalmakkal, amiket a Sony bejegyzett a következő konzoljával kapcsolatban.

Bővebben
2019
Már
19
HírPletyka

PlayStation 4-re költözik az EA Access

0

Egy ideje már keringenek arról, hogy az EA Access PlayStation 4-re költözik, most azonban a brazil PlayStation Store-on találták meg félreérthetetlen nyomát arról, hogy bizony hamarosan bejelentés lesz.

Bővebben
2019
Már
15
HírPletyka

A Sony szemet vetett a Rockstar anyacégére

0

A Take-Two részévenyei öt százalékot emelkedtek arra a pletykára, miszerint a Sony a kiadó magas szintű vezetőivel folytat tárgyalásokat annak felvásárlásáról. Ha ez tényleg megvalósulna, hatalmas előnyre tenne szert a cég.

Bővebben
2019
feb
10
HírPletyka

Masszívan leépít az Activision-Blizzard

0

Nagy bajban van az Activision-Blizzard, a kiadónak ugyanis a tavalyi éve nem sikerült fényesre. Gyakorlatilag egyetlen húzócímük maradt, a Call of Duty: Black Ops 4, a több játék ennél szerényebben teljesít.

Bővebben
2018
dec
25
HírPletyka

4K webkamerát fejleszt a Microsoft, Xbox One-nal is működik majd

0

Érdekes információ látott napvilágot, miszerint a Microsoft egy 4K webkamerán dolgozik, ami az Xbox One-t is támogatni fogja. A kamerából több fajta is készül, bár a hír egyelőre nem megerősített. 

Bővebben
2018
dec
20
HírPletyka

Anaconda és Lockhart néven futnak az új Xboxok

0

A Microsoft következő generációs Xbox-konzoljai Anaconda és Lockhart kódnéven futnak. Az egyik erősebb, a másik gyengusabb, pont, mint az Xbox One X és az Xbox One S esetében. 

Bővebben
2018
nov
17
HírPletyka

Jövő tavasszal jöhet a lemez nélküli Xbox One

0

Amennyiben az alábbi pletyka igaznak bizonyul, a Microsoft jövő tavasszal új hardvert dob piacra, ami nem más, mint a lemezmeghajtó nélküli Xbox One. Ezzel a konzol ára is lényegesen kedvezőbb lesz. 

Bővebben
2018
okt
11
HírPletyka

Készülőben lehet a Bully 2

0

A Bully 2 a Rockstartól egyik leginkább követelt játék a rajongók részéről, habár, amennyire tudjuk, semmi ilyesmiről sincs szó a stúdiónál. Vagy mégis? A Bully 2-re utaló nyomok bukkantak fel az interneten. 

Bővebben
2018
okt
5
HírPletyka

Hamarosan lehet majd nevet cserélni PSN-en

0

A felhasználók már régóta követelik a Sony-n, és úgy néz ki, hogy végre nem talál süket fülekre: hamarosan valósságá válik a PSN-felhasználónév cseréje. A következő frissítésben benne lesz. 

Bővebben
2018
Júl
24
HírPletyka

Streamingelős konzol lesz a következő Xbox (egyike)

0

Az idei E3-on vált világossá, hogy a Microsoft 2020-ban készül kiadni a következő Xboxot. Lapértesülések szerint a hagyományos gép mellett egy csak streamingelésre képes masinát is készít a redmondi cég. 

Bővebben
2018
ápr
22
HírPletyka

Battle Royale-módot kaphat a Battlefield V

0

Egyes források szerint a Battle Royale-őrület a javában készülő Battlefield V-t is elérhetik, a PUBG- és Fortnite-féle őrület már a műfajon kívül eső játékokban is helyet kaphat. Döntse el mindenki, ez mennyire jó.

Bővebben