Teszt | Konzol Center
2020
jún
12
HírTeszt

The Last of Us: Part II teszt

0

Mai nappal lejárt a Sony embargója a The Last of Us: Part II-re vonatkozóan, így szépen jönnek a játékkal kapcsolatos értékelések. Eddig hatalmas kritikai siker, a Naughty Dog úgy tűnik ismét a menybe megy.

Bővebben
2018
máj
27
HírTeszt

Megosztja a kritikusokat a Detroit: Become Human

0

A héten debütált a Quantic Dream-féle Detroit: Become Human, és mindenki arra kíváncsi, hogy vajon meg tudja-e a játék lépni a Heavy Rain klasszikusságát, vagy épp a Beyond: Two Souls szintjét. 

Bővebben
2018
feb
4
HírTeszt

Shadow of the Colossus teszt

0

Már csak kettőt kell aludni, és a boltok polcain landol a PS2-es klasszikus nulláról újraírt remakeje, a Shadow of the Colossus, és természetesen a nyugati sajtó már kimondta a verdiktet a játékról. 

Bővebben
2017
okt
29
HírTeszt

Wolfenstein 2: The New Colossus teszt

0

A héten debütált az új Wolfenstein-játék, s a Bethesda időben szétküldte a tesztkódokat a nyugati sajtó munkatársainak. Már rengeteg teszt napvilágot látott, és szinte mindegyik harsogja a játék címét. 

Bővebben
2017
okt
8
HírTesztVideó

Middle-earth: Shadow of War teszt

0

Csütörtökön lejárt a Middle-earth: Shadow of War kritikusi embargója, így a firkászok sorra tolták fel a netre a játékról készült véleményüket. Igazán nincs mit szégyenkeznie a Warnernek, sőt, remek játék lett! 

Bővebben
2014
aug
29
TesztVideó

Madden NFL 15 teszt

A napokban került az üzletekbe az EA Sports idei őszi első sportjátéka, a Madden NFL 15, mely – bár számunkra furcsa – hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok körében. De hogy idén mennyire is örülhetnek, az kiderül a tesztből. 

Bővebben
2014
máj
23
Teszt

Wolfenstein The New Order teszt

0

A héten jelent meg a Bethesda legfrissebb Wolfenstein epizódja, mely a New Order alcímet viseli. A belsőnézetes náci lövöldével kapcsolatban ígértek fűt és fát, a mellékelt tesztből kiderül, hogy mindebből mi vált valóra, és mi nem. 

Bővebben
2014
máj
5
Teszt

The Amazing Spider-Man 2 teszt

0

A szebb napokat megért Pókember-sorozat ezúttal újabb résszel gazdagodott, mely a The Amazing Spider-Man 2 címre hallgat, s mely gyakorlatilag a most a mozikba kerülő film játékos adaptációja. Hogy mit várhatunk tőle, kiderül a mellékelt tesztből. 

Bővebben
2014
ápr
16
TesztVideó

Trials Fusion teszt

0

A motocross kedvelőknek jó hír, hogy Xbox One és PlayStation 4-re az Ubisoft gondozásában megjelent a Trials Fusion. A mellékelt tesztből kiderül, mi is várható a játéktól, s természetesen lesznek benne látnivalók is. 

Bővebben
2013
okt
13
Teszt

Beyond: Two Souls teszt

0

A halál utáni lét vagy “nemlét” kérdése gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, s ezúttal ehhez, a már számos formában feldolgozott témához nyúlt David Cage, és a Quantic Dream csapata, nem kis kockázatot vállalva a Heavy Rain korábbi sikere után.

Bővebben
2013
jún
29
Teszt

The Last of Us teszt

0

Ha egy PlayStation 3-exkluzív játék kerül az asztalra, az elvárások magasra törnek, mint egy izlandi gejzír, ha pedig ez a játék a Naughty Dog kezéből kerül ki, akkor már előre összefut a nyál a szánkban, hogy itt valami unikum van kérem készülőben.

Bővebben
2013
Már
23
Teszt

Gears of War: Judgment teszt

0

Lassan két éve, hogy a Gears of War-trilógia véget ért, s mivel úgy, ahogy, nem is volt kérdéses, hogy egy esetleges következő rész csakis előzményjáték lehet. Mind e mellé az még csak hab lett a tortán, hogy a Gears of War: Judgment új fejlesztő kezébe került.

Bővebben
2013
Már
7
Teszt

Tomb Raider teszt

0

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy a világ legnépszerűbb női videojáték-karakterét oly sok megjelent epizód után, dacolva a rajongói elképzelésekkel alapjaiban szabja át egy fejlesztőgárda, a Crystal Dynamics ezt mégis meglépte. A végeredményt pedig még évek múlva is emlegetni fogjuk!

Bővebben
2013
feb
15
Teszt

Special Forces: Team X teszt

0

Akinek elege van már a hardcore lövöldékből, és kedveli a TPS műfajt, annak érdekes színfolt lehet a Special Forces: Team X, mely egy lazább, kötetlenebb szórakozást biztosít arcade stílusban, mint az igazi nagyok.

Bővebben