Végigjátszás | Konzol Center
2013
Már
3
Végigjátszás

Tomb Raider végigjátszás | 2013

0

Lara Croft jövő héten kedden ismét útjára indul, ezúttal hajótörést szenved egy lakatlan szigeten a Tomb Raider legújabb reboot-jában, s ott kell megküzdenie elsősorban magával, az elemekkel, és természetesen az ellenfeleivel. segítünk abban, hogy ne legyen gond!

Bővebben

Assassin’s Creed III végigjátszás – így szerezz pénzt!

0

Bizonyára te is az Assassin’s Creed III-at nyüstölöd ezerrel, s ha ez így van, akkor arra is rájöttél, hogy pénzből még a játékban sem elég soha, a boldoguláshoz Connor számára is nélkülözhetetlen. Az IGN jóvoltából meg tudjuk mutatni, hogy juthatsz pénzhez.

Bővebben
2012
Sze
28
HírVégigjátszás

Hitman: Absolution achievement lista

0

Az IO Interactive által készített Hitman: Absolution még azelőtt megkapta a maga achievement listáját, hogy a játék megjelent volna. Mindenkit figyelmeztetek, hogy spoiler-ek hada van benne, így bánjatok vele kesztyűs kézzel!

Bővebben
2012
aug
13
Végigjátszás

Pro Evolution Soccer 2013 achievement lista

0

A Konami utolsókat igazítja az idei Pro Evolution Soccer játékán, és mi sem mutatja jobban, hogy közeleg az anyag megjelenési időpontja, minthogy napvilágot látott a játékban megszerezhető achievement-ek listája. Íme.

Bővebben
2012
aug
8
Végigjátszás

Resident Evil 6 achievement lista

0

Megannyi játékos várja már a kevesebb, mint két hónap múlva megjelenő Resident Evil 6 játékot, melyhez most az X360A.org jóvoltából nyilvánosságra került a megszerezhető achievement-ek listája. Természetesen spolieres!

Bővebben
2012
aug
5
Végigjátszás

Deadlight végigjátszás

0

Az Xbox LIVE Summer of Arcade promóciójának egyik meglepetése a Deadlight nevezetű zombis játék volt, mely egyedi látványvilágával könnyen rabul ejthet bárkit, aki szereti a zombis témát. Itt az oldalnézetes akció végigjátszása.

Bővebben
2012
Júl
29
Végigjátszás

Borderlands 2 achievement lista

0

Hatalmas várakozás előzi meg a Gearbox Software által elkészített, s a közeljövőben megjelenő Borderlands 2-t, mely 60 órányi játékidővel kecsegtet. Ez alatt az idő alatt bőven lesz idő achievement-ekre vadászni, itt a teljes lista.

Bővebben
2012
Júl
13
Végigjátszás

Where’s my Perry végigjátszás

0

Két héttel ezelőtt jelent meg a Disney gondozásában a Where’s My Perry, mely egyből hatalmas siker lett a Where’s My Water mintájára. Mivel a játék nem könnyű, megmutatjuk annak végigjátszását, ráadásul a három törpéset!

Bővebben
2012
máj
20
Végigjátszás

Max Payne 3 végigjátszás

0

A Rockstar Games ismét megmutatta, hogy hogyan is kell kiváló játékot készíteni, olyannyira, hogy a Max Payne 3 eséllyel pályázhat akár az év játéka címre! S hogy még véletlenül se maradj ki ebből az élményből, elkészítettük a játék végigjátszását.

Bővebben
2012
máj
6
Végigjátszás

The Witcher 2: Enhanced Edition végigjátszás

0

Néhány héttel ezelőtt jelent meg a The Witcher 2: Enhanced Edition, s megmelengette az RPG műfajt szeretők lelkét Riviai Geralt kalandja. A komplex, több tízórányi játékidőt nyújtó műben bizony helyenként elkelhet a segítség, ebben leszünk most kéznél.

Bővebben

Mass Effect 3 – szkennelés útmutató

0

Itt járt a húsvéti nyúl, és hozott magával egy videót, melyből a Mass Effect 3 összes szkennelhető csillagrendszerét megismerheted, s azt, hogy mit hol is találsz pontosan. Maximalisták előnyben, megtalálhatod az összes War Asset-et a videó segítségével.

Bővebben

The Darkness II- Relic Hunter achievement/trophy

0

A THQ gondozásában megjelenő The Darkness II a tengerentúl már tegnap elindult hódító útjára, nálunk még két napot várni kell a megjelenésig. A játékban a vérontás, a sötét erők dühöngése mellett van azonban egy nehéz achievement is.

Bővebben

Gears of War 3 – RAAM’s Shadow DLC végigjátszás

0

A tavalyi év egyik legjobb játéka, az Epic Games által fémjelzett Gears of War 3 a közelmúltban megkapta egyjátékos expanzióját, a RAAM’s Shadow-t, most abban segítünk, hogyan is kell a DLC-t kivégezni.

Bővebben

Infinity Blade 2 végigjátszás

0

iOS platformra készült játékról ritkán érdemes végigjátszást készíteni, ez alól a tavaly decemberben megjelent Infinity Blade 2 kivételt képez. Úgy gondoljuk, hogy ez most bizony hasznos lehet sokaknak.

Bővebben