Vélemény | Konzol Center
2020
dec
10
HírVélemény

Komoly problémák vannak a Cyberpunk 2077-tel

0

Tegnap éjféltől játszható a Cyberpunk 2077, a digitális verziót vásárló játékosok már közzétették első benyomásaikat a játékról. Ahogy azt több teszt is kiemelte, a játék sajnos nagyon komolyan bug-os.

Bővebben
2020
okt
21
HírVélemény

Még meg se jelent az AC: Valhalla, máris a fizetős DLC-ket reklámozza az Ubisoft

0

Mindent elmond egy kiadóról az, ha az alapjáték megjelenése előtt már a megjelenést követő fizetős tartalmakat reklámozza. Bár még az AC: Valhalla meg se jelent, az Ubisoft máris tartja a markát a következő adag zsetonért.

Bővebben
2020
Sze
20
HírVélemény

A Sony elnézést kért a PlayStation 5-előrendelések miatt

0

Felrobbant az internet a héten, miután a PlayStation 5 árának hivatalos bejelentését követően villámgyorsan elfogytak az előrendelésre szánt készletek. A Sony elnézést kér, és fogadkozik.

Bővebben
2020
Sze
17
HírVélemény

185 ezer forint lesz a PlayStation 5, brutálisan drágulnak a játékok

0

A Sony tegnap este végül feltette a pontot az i-re, és egy elég harmatosra sikerült bemutató végén közzétette a PlayStation 5 árát, és megjelenési dátumát. Sajnos a játékok brutálisan drágulni fognak.

Bővebben
2020
aug
6
HírVélemény

Az egekben a Nintendo profitja

0

A Nintendo profitja 500%-kal nőtt a legutolsó pénzügyi negyedévben, ami nagyrészt az Animal Crossing-nak volt köszönhető. A japán vállalat elképesztő mennyiségű pénzt termel.

Bővebben
2020
jún
12
Vélemény

Agyonveri dizájnban a PlayStation 5 az új Xboxot

0

Tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation 5 közeljövőben debütáló játékait, egyúttal a show végén lerántotta a leplet a PlayStation 5-ről is. Milliónyi száj maradt tátva, a konzol csodálatosan gyönyörű.

Bővebben
2020
máj
9
HírVélemény

Magyarázkodik az Xbox a csütörtöki bemutató miatt

0

Csütörtök délután játékosok százezrei maradtak csalódottak az “Xbox 20/20”-közvetítést követően, ugyanis a beígért gameplay-ek helyett szinte kizárólag filmes előzeteseket kaptak. Az Xbox-részleg magyarázkodik.

Bővebben
2020
Már
18
HírVélemény

Hivatalos: Lényegesen gyengébb lesz a PlayStation 5 az új Xboxnál

0

A Sony ma délután 17 órakor egy előre felvett videón hosszasan és rendkívül unalmasan ecsetelte a PlayStation 5 technikai specifikációit. Akik nem aludtak be rajta, most a fejüket fogják, sajnos az új konzol szinte minden paraméterében elmarad az új Xboxtól.

Bővebben
2020
feb
8
HírVélemény

Ismét bővült az Xbox Game Pass kínálata

0

Újabb három játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata, amiket mind a konzolos, mind pedig a PC-s előfizetők is megkapnak. A három játék közül ráadásul kettő értékelhető is.

Bővebben
2019
nov
16
HírVélemény

Ötven új játék érkezik az Xbox Game Pass-ba

0

A Microsoft az Xbox-tulajdonosok nagy örömére egy rakat új játékot jelentett be, amik bekerülnek az Xbox Game Pass kínálatába. Egy részük már elérhető, egy kupac még idén jön, a többi jövőre.

Bővebben
2019
okt
27
HírVélemény

Az Ubisoft vezére szerint játékaikban nincsenek fizetős előnyöket nyújtó elemek

0

Az Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a napokban érdekes kijelentést tett befektetői felé, miszerint a játékaikban nincsenek fizetős, tuti nyerő elemek, és azok sikerét nem a mikrotranzakciók, hanem a növekvő játékosszám okozza.

Bővebben
2019
Sze
29
HírVélemény

Nem lesz offline DLC a Red Dead Redemption 2-höz

0

A Grand Theft Auto V után talán senkit nem lep már meg, de nem készül sztori DLC a Red Dead Redemption 2-höz. Elkurvult a világ, és vele együtt a Rockstar Games is, a fejőstehén online szegmensre koncentrálnak.

Bővebben
2019
jún
30
HírVéleményVideó

Games With Gold – a júliust sem rengeti meg a Microsoft

0

A Microsoft közzétette a júliusi Games With Gold-felhozatalt, strandolni egészen biztosan jobb lesz majd! Négy játék érkezik, melyek közül talán az Inside az, ami ér is egy fabatkát. Mind a négy cím indie-játék.

Bővebben
2019
máj
1
Vélemény

Lehúzhatod a klotyón a májusi Games With Gold-játékokat

0

A Microsoft egy kicsit sem erőltette meg magát, amikor a májusi játékokat szedte össze a havidíjas előfizetők pénzéért cserébe: a Games With Gold kínálata olyan játékokat tartalmaz, amik említésre sem méltóak. Le se írom.

Bővebben