Videó | Konzol Center
2020
Sze
26
HírVideó

Friss előzetesen ijesztget a The Medium

0

A Bloober eddigi legambiciózusabb projektje, a The Medium egy friss előzetest kapott, mely kellően borzolja a játék iránt érdeklődők idegeit. A játék még idén megjelenik, Xbox Series X és PC platformokra.

Bővebben
2020
Sze
25
HírVideó

Jövő héten jön a Doom Eternal a Game Pass-ba

0

A Microsoft bejelentette, hogy október 1-én a Doom Eternal bekerül a Game Pass-szolgáltatásba. PC-re valamikor az év hátralévő részében lesz elérhető, szintén a szolgáltatás keretein belül.

Bővebben
2020
Sze
18
HírVideó

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

0

A Sony legújabb bemutatóján rántotta le a leplet a PlayStation Plus Collection-ről, ami egy Game Pass-szerű, attól azonban mégis eltérő modellt kínál a gazdaságos játékra.

Bővebben
2020
Sze
15
HírVideó

Watch Dogs Legion – igy szervezz be bárkit

0

Az Ubisoft egy friss előzetesen magyarázza el, hogyan lehet szinte bárkiből játszható karakter a Watch Dogs: Legion-ben. A játék október 29-én debütál a mostani generációra, november 10-én XSX/S-re.

Bővebben
2020
Sze
14
HírVideó

4K-ban feszít a Godfall harcrendszere

0

A Counterplay Games gondozásában készülő Godfall kapott egy új előzetest, ami a PS5 képességeit hivatott fényezni. 4K felbontás, túlszaturált színek, és nagy szörnyek várnak az érdeklődőkre.

Bővebben
2020
Sze
12
HírVideó

Mafia Definitive Edition – ilyen a gengszterek élete

0

Még két hét, és ismét mindenki átélheti a 2000-es évek egyik legjobb játékát. A Mafia Definitive Edition a legújabb előzetesén azt mutatja meg, milyen is gengszternek lenni.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Az Xbox Series S nem képes futtatni az Xbox One X Enhanced-játékokat

0

Kellemetlen információ látott napvilágot a frissen bejelentett, olcsósított Xbox Series S-ről, ezek szerint nem lesz képes futtatni az Xbox One X Enhanced-játékokat a jelenlegi generációból.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Kicsomagolós videót kapott a két új Xbox

0

A Microsoft megküldte a két újonnan bejelentett konzolját az egyik YouTube-csatornának, így megnézhetjük, milyen is lesz kicsomagolva a két masina. A gépek még nem működnek, ha ez kérdés lenne bárkinek.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Januárban érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake

0

Ebben a generációban nem készült Prince of Persia-játék, és ez már így is marad: jövő év januárban érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake, igaz, még a jelenlegi generációs gépekre.

Bővebben
2020
Sze
10
HírVideó

Ezt tudja majd az Xbox Series S

0

A Microsoft egy részletes videót tett közzé a tegnapi bejelentést követően, melyben az Xbox Series S képességeiről lesz szó. Az anyagon gameplay jelenetek is láthatók, valamint sok információ hallható a konzolról.

Bővebben
2020
Sze
10
HírVideó

Mozgásban a Black Ops – Cold War többjátékos módja

0

A Treyarch hivatalosan is leleplezte a Call of Duty: Black Ops – Cold War többjátékos módját, melynek legfőbb változása, hogy a specialisták már nem lesznek benne, visszatérnek az operátorok.

Bővebben
2020
Sze
8
HírVideó

November 10-én jelenik meg az Xbox Series S, itt a launch trailer

0

A Microsoft nem várt sokat, is fel is lőtte az Xbox Series S launch trailerét, amiből kiderül, hogy a konzol november 10-én kerül fel a boltok polcaira. Azt már tudtuk, hogy 113,990 HUF lesz.

Bővebben
2020
Sze
6
HírVideó

Új előzetest kapott a felújított Mafia

0

Az eredeti tervek szerint mostanra már meg kellett volna jelennie, azonban a COVID-19 itt is közbeszólt: a felújított Mafia még pár hetet várat magára. Addig itt a legújabb, kedvcsináló előzetes a legjobb részhez.

Bővebben
2020
Sze
5
HírVideó

Így fest a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer módja

0

Ugyan még nem hivatalosan, de már belenézhetünk a Call of Duty: Black Ops Cold War többjátékos módjába egy Twitch-felhasználó jóvoltából.  Az első hivatalos anyag szeptember 9-én érkezik.

Bővebben