Videó | Konzol Center
2020
Júl
7
HírVideó

Jövőre érkezik a Shadow Warrior 3

0

A Devolver Digital bejelentette, hogy a ninja FPS-sorozatának legújabb része, a Shadow Warrior 3 jövőre kerül a boltok polcaira. Egyelőre csak a PC-s megjelenés került megerősítésre, várhatóan lesz konzolos is.

Bővebben
2020
Júl
4
HírVideó

Augusztus elején jön PC-re a Horizon: Zero Dawn

0

A Sony Interactive Entertainment és a Guerilla Games bejelentette, hogy a Horizion: Zero Dawn augusztus 7-én jelenik meg PC-re. A játék a Steam-en valamint az Epic Store-ban is kapható lesz.

Bővebben
2020
jún
30
HírVideó

25 percen keresztül mozog a Cyberpunk 2077

0

Ha kedvet kaptál egy kis vágatlan Cyberpunk 2077-hez, akkor a reggeli kávé mellé remekül passzol majd a csatolt 25 perces gameplay. A CD Projekt RED játéka állítólag még idén megjelenik, meglátjuk.

Bővebben
2020
jún
30
HírVideó

Sztorielőzetest kapott a Ghost of Tsushima

0

Egy hangulatos előzetessel borzolja a kedélyeket a Sucker Punch, na és természetesen a Sony a hamarosan megjelenő Ghost of Tsushima-hoz. Az exkluzív cím július 17-én kerül fel a boltok polcaira.

Bővebben
2020
jún
26
HírVideó

Games With Gold – ezt kapod júliusban

0

A Microsoft lerántotta a leplet a júliusi Games With Gold-játékokról, amit a szolgáltatás előfizetői kapnak pénzükért ebben a hónapban. Talán az első cím említésre méltó, a WRC8.

Bővebben
2020
jún
26
HírVideó

Új trailert kapott a Cyberpunk 2077

0

Tegnap este a CD Projekt RED élőben közvetített egy hosszabb játékfolyamot a Cyberpunk 2077-ből, és egy vadonatúj előzetest is kiadtak a készítők a ki tudja mikor megjelenő játékból.

Bővebben
2020
jún
26
HírVideó

Borderlands 3 – elérhető a Bounty of Blood DLC

0

Ha valaki ki van éhezve egy kis vadnyugati kalandra, akkor zsákolja be a Borderlands 3 legújabb DLC-jét, ami már tölthető konzolokra és PC-re. A bővítménynek a készítők egy saját előzetest szántak.

Bővebben
2020
jún
25
HírVideó

Friss felvételen a BioMutant

0

Sokan már meg is feledkeztek arról, hogy még a 2017-es E3-on rántották le a leplet a THQ Nordic új játékáról, a BioMutant-ról. Most friss felvételek jelentek meg  játékból, ami még mindig PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

Bővebben
2020
jún
21
HírVideó

Mozgásban a Star Wars: Squadrons

0

Az Electornic Arts egy hatperces videót tett közzé, amiben kicsit felfedi magát a Str Wars: Squadrons. Az egyjátékos kampány mellett a játékban 5v5 többjátékos mód, és VR-támogatás is lesz.

Bővebben
2020
jún
18
HírVideó

Jövőre jelenik meg a Horizon Forbidden West

0

A Horizon Forbidden West rendezője újabb részleteket árult el a javában készülő játékról, egyúttal megtudtuk, hogy 2021-ben kerül fel a cím a boltok polcaira. Nagyobb térképen játszhatunk, mint az első részben.

Bővebben
2020
jún
13
HírVideó

Magas minőségről árulkodik a Horizon Forbidden West

0

Magasra tette a mércét a következő generációnak a Horizon Forbidden West. A Guerilla új játéka parádés látványvilágot ígér, egyelőre azt nem lehet tudni, hogy mikor is vehetjük kézbe. Addig is nézzétek a lenti anyagot!

Bővebben
2020
jún
12
HírVideó

Project Athia címen nagyot villantott a Square Enix

0

Bármi is legyen a tegnap bemutatott Project Athia, atmoszférából jelesre vizsgázott a tegnap esti Sony-bemutatón. A Square Enix új projektje még akár jól is sülhet el a végén.

Bővebben
2020
jún
12
HírVideó

Mesésen fest a Kena: Bridge of Spirits

0

Aligha nem a tegnapi PlayStation 5-show legbájosabb bemutatkozó játéka a Kena: Bridge of Spirits volt, ami a konzol egyik korai címe lesz. Bár a játékról egyelőre sokat nem lehet tudni, mesésen fest!

Bővebben
2020
jún
12
HírVideó

Bemutatkozott a Resident Evil Village

0

Resident Evil-rajongók bizonyára nagy örömmel fogadták, hogy PlayStation 5-re érkezik a nyolcadik számozott rész a sorozatból, a Village. Bár a bemutatott anyaggal komoly frame-problémák vannak, jó lesz ez.

Bővebben