Egy új játékot készül leleplezni a francia PlayStation Magazine következő havi száma, melyről csak annyit árultak el, hogy “egy híres sorozat visszatérése”.

A franciáktól nem áll távol az idő előtti kiszivárogtatás, tavaly nyáron az Amazon France az E3 előtt eresztett szélnek jó néhány bejelentésre váró információt, így a mostani is vélhetően nagyot fog szólni. De vajon mi lehet az a titokzatos játék? Az idei E3 meglehetősen massszívnak ígérkezik, de akármilyen nagy bejelentés azt megelőzően furcsa lenne. Bár abból kiindulva, hogy a Sony négy nagy játékát is az E3 előtt jelentette be tavaly, bármi megtörténhet.

A Gamersmint esküszik rá, hogy a bejelentett játék az alábbi címek egyik lesz:

1. Új Hideo Kojima játék

Kohima korábban utalt arra, hogy van a tarsolyában valami. Netalán a Metal Gear Solid 5 lenne? Vagy valami teljesen más? Bár a Metal Gear Solid: Peacewalker-t sokan Metal Gear Solid 5-nek hívták, hivatalosan nem ez volt a neve, így nagyon valószínű, hogy a Metal Gear Solid 4 folytatást kap valamikor. De pont most lenne ez? Vagy valami PS3 exkluzív játékról lehet szó?

2. Syphon Filter folytatás

Emlékszel még a PS1-es játékra, melyet egy angol stúdió, a Sony Cambridge készített? Bizonyára nem, s ezzel nem vagy egyedül. A Syphon Filter jó kiegészítője lehetne a PS3-as felhozatalnak, azonban a hat játéék közül ez a legvalószínűtlenebb a bejelentésre, tekintettel arra, hogy a Sony a brit fejlesztőit csak második vonalasként tartja számon, s a franchise újraélesztéséhez szükséges milliókat nem valószínű, hogy erre a sorozatra pazarolná.

3. Mass Effect 3

Szinte síri csend van a Mass Effect 3 körül, mióta tavaly a VGA-n bejelentették, s épp itt az idő arra, hogy ez a csend megtörjön végre. Ha a Mass Effect 3 idén valóban megjelenik, akkor épp itt az idő, hogy beinduljon az a vélhetően óriási felhajtás, ami a várható a játék körül, s a PSM bejelentés lehetne az első lépés. A Mass Effect 2 utolsó DLC-je elég gyengusra sikerült, bízzunk abban, hogy a folytatásban olyan minőségi ugrásnak lehetünk majd tanúi, mint az első és második rész között.

4. Új God of War cím

Azt mindenki tudja, hogy a God of War véget ért, azonban ha valaki a stáblistát is megnézte a végén, van esély valamilyen folytatásra. Ami azonban egy új God of War 3 cím létjogosultságát igazolja, az az a kiszivárgott info, melyben a santa monicai stúdió munkaerőt keres God of War csapatába. Ha bármi is lesz ebből, vélhetően az E3-ig várni kell vele, de ki tudja, lehet, hogy épp ez lesz a PSM leleplezés.

5. Hitman 5

Tudjuk, hogy készül, s nagyon valószínű, hogy ez lesz az a titokzatos játék, amiről a PSM leplet ránt április 29-én. Ez lenne a tökéletes időzítés, mindenki meglepetésére. A Hitman franchise a lopakodós játékmenetéről lett híres, s korábbi részeit rengetegen kedvelték. Az I/O Interactive legutóbbi játéka a Kane and Lynch 2 volt, finoman szólva is közepes produkció, visszatérés a Hitman gyökerekhez a csapatnak is jót tenne.

6. Thief 4

Annyit tudni, hogy a játék készül, s a PSM leleplezés akár sanszos is lehet, ugyanis a játékról mindeddig szinte semmit nem árultak el. Garret visszatér? Meglátjuk.

Hat remek játék, melyek mindegyike esélyes arra, hogy a PSM címlapjára kerüljön. Lehet, hogy a hat közül egyik sem, hanem egy hetedik? Mi a Hitman 5-re szavazunk, hogy Ti mit gondoltok, mire tippeltek, írjátok meg a hozzászólások közé.