Geoff Keighley megerősítette, hogy az idei The Game Awards-on tíz új játékot és projektet jelentenek be. A rendezvényre december 12-én kerül sor, magyar idő szerint délután 15 órakor.

A The Game Awards a jó játékokat ünnepli, amik az adott évben megjelentek, valamint azokat a jó embereket, akik valamilyen jó cuccot tettek le az asztalra. Azonban az is fontos része a ceremóniának, hogy új, korábban még nem látott játékokat mutassanak be. 2018-ban ilyen volt az új Dragon Age-játék, a Far Cry New Dawn és a The Outer Worlds is.

Néhány címről már pletykálják, hogy porondra kerülhet: az új Crash Bandicoot-játék vagy a Resident Evil 3 remake. A rendezvény producere, Geoff Keighlye a Redditen árulta el, hogy tíz új projekt is bemutatásra kerül ebben az évben, azonban, az eddigi szivárgások közül egyik sem igaz.

Egy csokor vadonatúj játékunk vár bejelentésre a show keretein belül, szerintem tíz játék/projektről hull le a lepel. Ezek mindegyikéről még senki nem hallott korábban. Mint mindig, az Internet sok helytelen információt szolgáltat arról, hogy mi lesz a show-n, de legalább vicces olvasni őket.

A The Game Awards december 12-én kerül megrendezésre Los Angelesben.