Az Electronic Arts számot adott pénzügyi helyzetéről a befektetőinek, melynek keretében a következő pénzügyi évvel kapcsolatos terveikről is beszéltek. Tizennégy új játékot ad majd ki a kiadó.

Az aktuális pénzügyi évben, ami 2020 márciusában ér véget, az Electronic Arts hét játékot adott ki. A nyolcadik, NBA Live határozatan időre parkolópályára került, így az vélhetően ebben a periódusban már nem jelenik meg.

Blake Jorgensen, a vállalat pénzügyi igazgatója számolt be a kiadó terveiről, miszerint a következő pénzügyi évben tizennégy új játékkal rukkolnak elő. Ezek közül négy sportjáték lesz – a FIFA és a Madden már megerősítést kapott. Másik négy cím az EA saját IP-iből kerül ki, és innentől kezdve válik az egész homályossá. A kiadó korábban említést tett a Command and Conquer felújított változatáról, valamint egy Medal of Honor VR-játékról is.  A kiadó azt is elárulta, hogy a Motive, DICE, Bioware és Criterion csapatok játékai lesznek, de nem világos, hogy ezek közül kikre gondoltak.

Végül négy cím kisebb fejlesztők játékai lesznek, egyéb részlet nem derült ki róluk, mint ahogy a fennmaradó két címről sem.