A THQ, bár próbálja stabilizálni megroggyant pénzügyi helyzetét, úgy tűnik, csak nem lép előre az ügyben. Legújabban részvényegyesítést tervez, hogy elkerülje, hogy az értéktelen papírjait kivezessék a a tőzsdéről.

Az amerikai értéktőzsde, a NASDAQ még januárban küldött figyelmeztetést a THQ-nak, hogy a cég papírjainak értéke nem éri el az egydolláros minimumot legalább tíz egymást követő napon át, s így a kiadó készüljön arra, hogy a papírjait kivezetik a börzéről. Bár a THQ az elmúlt hónapokban átszervezésbe kezdett, melynek keretében érdekeltségeket zárt be, alkalmazottakat bocsátott el, racionalizálta működését, a pénzügyi helyzetüket ez sem stabilizálta.

Jelenleg a cég papírjaival 58 centen kereskednek, s annak érdekében, hogy részvényeinek árát fel tudja tornászni, 10:1 arányú részvényegyesítést tervez. Bár rövid távon ez megoldást jelenthetne, hisz így egy papír értéke megközelíteni az öt dollárt, ami a kötelező minimum felett van, továbbra is kérdéses, hogy mennyire lesznek kapósak a kiadó papírjai.