Mivel a GTA V az utóbbi időben nem hallat magáról, muszáj vagyunk a negyedik részről írni: a Grand Theft Auto IV megjelenése óta több mint 22 millió példányban fogyott világszerte.

A bejelentés Strauss Zelnicktől, a Take-Two vezérigazgatójától származik, s mindez a Thinkequity Growth konferencián hangzott el. A vezér kiemelte, hogy a GTA IV ezzel megdöntötte a GTA: San Andreas 21.5 milliós rekordját, s a teljes franchise pedig 114 millió példányban fogyott világszerte 1997 óta. Zelnick arról is beszélt, hogy a letöltendő tartalmakkal keresi a gyógyírt a kiadó a használt játékok piacának visszaszorítására, ezt a taktikát tudatosan alkalmazza már a GTA IV óta, de a Red Dead Redemption esetében is bevált.

Továbbá azt is kiemelte, hogy ha megfelelő technikai színvonalon készül el egy játék, akkor a DLC összerakása már nem lehet gond, s példának szintén a RDR-t hozta fel. A játék tavaly májusban jelent meg, s ekkor még tervben sem volt az Undead Nightmare, ami fél évvel később viszont már az üzletekbe került, s aratott hatalmas sikert.

Zelnick Úr! Nem kaphatna a Bully egy klassz kis folytatást?