A finn Rovio, mely az Angry Birds játékokkal szerzett magának hírnevet és hatalmas vagyont, amellett, hogy további Angry Birds részekkel rukkol elő, egy teljesen új projekten dolgozik. Addig is érkezik márciusban az Angry Birds Space.

A Dühös Madarak új installációja március 22-én érkezik iOS, Android, PC és Mac platformokra, mely alkalomból a Rovio egy friss teasert adott ki a napokban.

Mindez természetesen nem az utolsó epizódja lesz a hihetetlenül népszerű franchise-nak, azonban a finn stúdió bejelentette, hogy egy teljesen új projekten kezdett el dolgozni.Természetesen semmilyen részlet nem került erről nyilvánosságra, annyit lehet tudni, hogy néhány hónapon belül megjelenik majd ez a bizonyos cím.

Ezzel párhuzamosan a Rovio terjeszkedésbe is kezdett, legalább is gondolatban, terveik szerint több csapatot is felvásárolnának, sőt, az sem kizárt, hogy más cégek játékainak kiadásával is foglalkoznak majd.

Igazi sikertörténet az, ami a finn csapattal az utóbbi néhány évbe történt, legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy egyszer ilyen üzleti sikerekben lesz részük, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy az Angry Birds megjelenése előtt a stúdió fejese egyik nagyszülei lakására jelzáloghitelt vette fel, hogy finanszírozni tudja a stúdió elképzeléseit.