Itt az ősz, hamarosan jön a játékdömping. Ebből a Kinect tulajdonosok sem maradhatnak ki. Az Xbox Live Piactéren már elérhető néhány demó.

Kinect Sports: Season Two

Második évadjához érkezett a Kinect megjelenésekor nagyon gyorsan népszerűvé vált Kinect Sports. Az idei epizód többek között az alábbi sportágakat tartalmazza: golf, darts, síelés, amerikai foci, tenisz és a baseball. Természetesen új játékmódokat is kapunk, valamint pontosabb mozgásérzékelést. A játék október 28-án érkezik a boltokba, de addig is kipróbálhatod a demót

Kinect Sports: Season Two demó letöltése

 

Dance Central 2

A tavalyi év legnépszerűbb Kinecthez készült táncos játéka, a Dance Central is új résszel jelentkezik. Az idei kiadás jelentős újítása, hogy egyszerre már nem csak egy, hanem akár két játékos táncolhat kooperatív, vagy kompetitív módokban. Új módot is kapunk Break it Down néven, valamint új karrier módot, melyben négy táncos csoport versenyez egymással az Utca legjobbja címért. 40 új zeneszámot is kap az új rész, de természetesen az előző rész zenéi is importálhatóak lesznek.

Dance Central 2 demó letöltése

 

The Gunstringer

A The Gunstringer kicsit kilóg a sorból, mivel már megjelent, de ha még nem döntötted el, hogy megvedd-e, itt az alkalom, hogy teszteld.

The Gunstringer demó letöltése