A CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński ismét megszólalt, és ezúttal elárulta, hogy új Witcher-játékon kezdenek dolgozni, amint a Cyberpunk 2077 megjelenik.

A The Witcher 3 óriási sikere után nem volt kérdés, hogy a lengyelek ismét előveszik az univerzumot, és erre már nem is kell sokáig várni. Az új Witcher-játék fejlesztése hónapokon belül elkezdődik. Kiciński elárulta, hogy az új játék nem közvetlen folytatása lesz a Witcher 3-nak, viszont ugyanabban az univerzumban játszódik majd. Mindez azt is jelentheti, hogy nem Geralt lesz a főhős. Jó eséllyel járna a szerep Cirinek, de az is lehet, hogy más karaktert helyeznek a lengyelek a főszerepbe.

A vezető a CD Projekt RED jövőjéről is beszélt, és elárulta, hogy a következő játékaik, amik jelenleg még a tervezési fázisban vannak, vagy a Witcher, vagy pedig a Cyberpunk-univerzumból kerülnek ki. Ez ugye azt is jelenti, hogy a Cyberpunk 2077 nem egyedülálló cím lesz, várhatóan folytatások készülnek majd hozzá.

A közelmúltban az is kiderült, hogy a Cyberpunk megjelenik Xbox Series X-re is, és azok, akik azt  Xbox One-ra vásárolják meg, ingyen hozzájuthatnak a játékhoz az új konzolon. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sony hozzájárul-e majd az ingyenes, új generációs frissítéshez.