Mostantól nincsenek töredék pontok és elveszett pénz. Mit lehet kezdeni a töredék Microsoft Pontokkal? Ezt a kérdést többet nem kell egy Xbox Live játékosnak sem feltennie.

A Microsoft szép csendben módosította az XBLA fizetési rendszerét, lehetővé téve, hogy 400-as egységenként lehessen őket beváltani az eddigi 500 helyett. Ideje volt !

Egy rövid nyilatkozatban a Microsoft közölte: “A játékosok visszajelzései alapján módosítottuk a pontrendszert, s biztosak vagyunk benne, hogy ennek a lehetőségnek sokan fognak örülni”. Egy tipikus Xbox Live Arcade letöltés 800-1200 Microsoft Pontba kerül. A múltban a játékosok csak 500-as egységenként tudták felhasználni a pontjaikat, ami 6.25 dollárt jelent. Ahhoz, hogy egy 800 pontos letöltést meg tudjanak vásárolni, 1000 pontot kellett beváltaniuk, azaz, 200 pont elveszett. 10 dollár helyett 12 dollárt kellett fizetni. Ez változik meg most.

Januárban a philadelphiai körzeti ügyész, Samuel Lassoff annyira felbuzdult az igazságtalan pontrendszeren, hogy a cég ellen pert indított azt állítva, hogy a játékosok nem azt kapják, amiért fizetnek.