Bár a Rockstar hallgat, mint a sír a Grand Theft Auto 5-tel kapcsolatban, a rajongók annál élénkebb fantáziával találgatnak. Most újabb gyanús jel bukkant fel, bizonyára tényleg készül a játék.

 Nemrég adtunk arról hírt, hogy gyanús domain bejegyzéseket véltek felfedezni a GTA V kapcsán, illetve, hogy egy kaszkadőr önéletrajzában feltűnt a GTA V projekt. Most egy újabb gyanús jel látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a játék már javában készül. Az újabb “bizonyíték” a motion capture technikával kapcsolatos.

A Rockstar, ha erre a technikára van szüksége, mindig ugyanahhoz a céghez fordul, a Telsey & Companyhez. A napokban azzal a kéréssel fordultak a céghez, hogy celebekhez, furcsa karakterekhez, füvesekhez és gengszterekhez szeretnének mozgást rögzíteni, s a projekt Rush néven fut. A GTA V rajongói oldala szerint ez kiválóan illik ahhoz a környezethez, melyben várhatóan a következő rész játszódik, s kutatómunkájuk során két új karakter nevét is felfedezni vélték, mindkettő utóneve Da Silva.

Készpénznek a fentieket senki ne vegye, bár nem zörög a haraszt…