Érdekes pletyka látott a nap folyamán napvilágot, bár a források megbízhatónak nevezik az alábbi híresztelést, miszerint a Sony egy újabb PlayStation Meeting-et tervezne az E3 előtt, melyet teljes egészében a PlayStation 4-nek szánnak.

A PCMag.com szellőztette meg eredetileg az információt, és egy olyan személyre hivatkoznak, aki a Sony marketing stratégiájában járatos. Az illető szerint április végén, vagy május elején egy újabb eseményt dobna össze a Sony, hogy még jobban megismertesse a közönséggel a PlayStation 4-et.

Az ok pedig nem más, hogy végre teljes valójában mutassák meg a konzolt, ne csak beszéljenek róla, illetve a kontrollert láthassuk, és egyúttal az árat is megosztja a japán cég a publikummal.

Bár első olvasatra logikátlan lenne egy újabb esemény megszervezése, azonban ha szem előtt tartjuk, hogy a Microsoft állítólag április végére tervezi az Xbox Event-et, ahol bemutatnák az új konzoljukat, akkor igenis értelmet kap a fenti pletyka. A Sony-nak ugyanis ez már a második alkalma lenne, hogy híveket állítson a konzol mellé, s ezzel versenyelőnyhöz juttatna a vásárlókért folyó amúgy is ádáz csata keretében.