Tavaly december elején adtunk hírt arról, hogy érkezik az új PlayStation Phone. Azóta sem érkezett új, hivatalos információ a kütyüről, azonban ma újabb fényképek szivárogtak ki a Sony új hardveréről.

Egy kínai fórumon, a HKGolden-en megjelent fotók nem egy, hanem két okostelefont ábrázolnak. A korábbi kiszivárogott képekkel ellentétben ezek a fotók jobb minőségűek, s inkább tűnnek prototípusoknak. Ami talán még ennél is hitelesebbé teszi a képeket, az az, hogy a Sony Ericcson Xperia márkanév, és egy kis PlayStation Store logo is látszik a képeken, a hangsúly azonban az Xperia-n van.

Ebből talán arra lehet következtetni, hogy az eszköz nem hivatalos PlayStation hardver lesz, hanem csupán egy olyan eszköz, mely támogat bizonyos játékokat és letölthető PSP szoftvereket.

Az egyik képről leolvasható a telefon operációs rendszere, ami nem más mint Google Android 2.3. Még mindig számos kérdés megválaszolatlan a PS Phone-nal kapcsolatban, vélhetően hamarosan válaszokat kapunk rá. Erre legkorábban a mai Sony sajtótájékoztatón kerülhet sor néhány óra múlva a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n.