Egészen pontosan tegnap délután gondolkodtam azon, hogy vajon mikorra lehet Uncharted 4, ha egyáltalán lesz valaha, s most már hírrel is tudunk ezzel kapcsolatban szolgálni.

Az Uncharted 3: Drake’s Deception még meg sem jelent Magyarországon, igaz, már csak napok kérdése, de a külföldi tesztekből ítélve a játék óriási siker lesz. Még egyáltalán nem kéne beszélni az Uncharted 4-ről, de a videojáték ipar már csak ilyen: elkészül egy játék, előtte hónapokig hypeolják, minden arról szól, majd ahogy megjelent, úgy “el is felejtik”, s már egy teljesen másik játékra fókuszálnak.

Az Uncharted 3 készítői is reménykednek abban, hogy lehetséges a folytatás, maga az Uncharted 3 rendezője, Justin Richmond az OPM UK magazinnak azt nyilatkozta, hogy a harmadik résztől függ a negyedik rész, ha az jól teljesít a kasszáknál, akkor lehetséges a folytatás.

Már csak azért is, mert Drake-re még egy csomó kaland várhat, messze nem merítették ki az Uncharted univerzumban rejlő lehetőségeket, így a folytatás csak a rajongókon múlik.