A Frostbite motor hivatalos honlapján található meg az az információ, miszerint a nagyobb mobilplatformokra is elkészül a játékok lelke, mely a Frostbite Go névre hallgat. A nagyobb platformok alatt meg érthetően az iOS és az Android szerepel.

A svéd DICE hatalmasat szakított a PC-n és nagykonzolokon már bizonyított Frostbite motorral, mely többek között a mai napig is sikeres Battlefield 3 alatt is dübörög. A jövőben a mobiljátékoknak sem kell majd az élményt nélkülöznie, ugyanis készül a Frostbite Go, melyről egyelőre semmit nem lehet tudni, hisz még formális bejelentés sem volt.

Az információ azért nem meglepő, mert az EA a közeljövőben több olyan játékot is megjelentet, melyet a Frostbite hajt majd: Dragon Age III, az új Mass Effect, vagy épp a Battlefield 4. Úgy tűnik tehát, hogy a kiadónál a Frostbite kezd a vezető játékmotorrá válni, ha egyáltalán már most nem tekinthető annak.

A Nintendo Wii U rajongóinak ez viszont kifejezetten rossz hír, ugyanis a DICE motorja nem támogatja a Wii U-t, így az elkövetkezendő években számos olyan játék jelenik meg, igazi gigacímek, melyek a Nintendo konzolján nem teszik tiszteletüket.