Csütörtök éjjel véget ért az Electronic Entertainment Expo, melyet rendre a los angelesi Convention Centerben rendeznek meg. A kiállítás jövőre újra jelentkezik, már meg is van a pontos dátum, illetve a mostani expó legfontosabb adatai is.

2013-ban egészen pontosan 48 200 fő látogatott el a kiállításra, mely rekordnak számít, tavaly ez a szám csupán 45 ezer fő volt. Úgy tűmik, hogy a kiállítás ázsiója 2006 után most először kezd emelkedni. Természetesen Los Angelesnek vaskos bevételt termelt a show, 40 millió dollárt hajtott a konyhára.

Az expó fénypontja természetesen a PlayStation 4, illetve az Xbox One teljes leleplezése volt, erre voltak a gémerek világszerte a legkíváncsibbak, de a 230 kiállító, akik összesen 120 országból érkeztek bőven tartogatott egyéb látnivalókat is.

A rendezvény fő szervezője, az ESA bejelentette, hogy 2014-ben június 10-12 között rendezik meg az E3-at, a nulladik nap értelemszerűen június 9-én lesz.

Bár a kiállításnak, mint a cím is tükrözi, vége, az elkövetkezendő napokban még folyamatosan dolgozzunk fel az E3-as híreket itt a Konzol Centeren.