A Square Enix összecsomagolva tette elérhetővé a Sleeping Dogs eddig megjelent kiegészítőit, mely mától tölthető Dragon Master Pack címen. Az expanzióért 640 MS pontot, vagy 5,1 fontot kell fizetni, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra.

A Square Enix, ahelyett hogy jobban figyelt volna arra, hogy az amúgy egész jól sikerült Sleeping Dogs játékát kicsit élvezetesebbé, professzionálisabbá tegye, gondolt egyet, és összecsomagolja a Police Protection Pack, a GSP Pack, a Deep Undercover Pack, a Triad Enforcer Pack és a Martial Arts Pack kiegészítőket, egy kis extra profit reményében.

 

Elérkezett tehát a DLC-kből álló DLC-k korszaka, azaz, az olyan kiegészítőké, melyért a játékosok egyszer már fizettek, feltéve, ha nem előrendelői bónuszokról van szó. Soha nem értettem, hogy valaki hogyan képes pénzt kiadni egy olyan expanzióért, melynek jutalma egy-két ruhadarab, netalán egy új autó, vagy fegyver!? A Square Enix mindezt egy magasabb szintre emeli, ugyanis már új mozdulatokat is csomagolt a bővítménybe, vélhetően azt kompenzálandó, hogy a játék verekedős jelenetei rendkívül idegesítőek voltak.

A DLC számomra egészen mást jelent, példának tudnám felhozni a Mass Effect: Bring Down the Sky kiegészítőjét, melyért tartalmas, a történetbe szervesen integrálódó, és a későbbi részek során értelmet nyerő kalandokat kap a játékos a pénzéért, ahelyett, hogy az ülepét egy más koptatású farmerrel takarja el.

Neked ér annyit a Sleeping Dogs, hogy ilyen marginális kiegészítőkért még pluszban fizess?