Úgy tűnik, hogy az Istennek se akar a DriveClub megjelenni, ugyanis az IGN legfrissebb információi szerint a játék visszakerült a tervezőasztalra. Akármit is jelentsen ez.

Eredetileg az autós játék a PlayStation 4 nyitócíme lett volna, melyet a PS Plus-tagok ingyen kaptak volna meg. A megjelenés előtt nem sokkal azonban a Sony úgy döntött, hogy még nem jött el az idő, s 2014 tavaszára ígérték a várható megjelenést.

Scott Rohde, a Sony Worldwide Studios vezetője az IGN-nek adott interjút, melyben beszélt a DriveClub-ról. Elmondása szerint a játék visszakerült a tervezőasztalra, mert ha azt a jelenlegi formájában adnák ki, akkor elriasztaná a játékosokat, s ez természetesen nem cél.

Ugyanakkor a szakember nem részletezte, hogy mindez jelent-e további csúszásokat, azonban ha egy játék a tervezőasztalra kerül vissza, az bizonyosan nem azt jelenti, hogy 1-2 hónapon belül megjelenhet. Így az sem elképzelhetetlen, hogy a játék csak 2015-ben jelenik meg valamikor.

A tegnapi The Witcher 3 bejelentés után mindezt olvasva azon sem csodálkoznék, ha néhányan az ablakon vágnák ki a PlayStation 4-et mérgükben.