A videogamewriters.com weboldal az Xbox Live weboldallal és PayPal rendszerrel kapcsolatos visszaélésekről számol be, amiről egyelőre nem tudni, hogy csak egyetlen ember bosszúsága, vagy hacker támadás eredménye.

A weboldal arról számol be, hogy egy Xbox Live felhasználó számlájáról 200 dollár tűnt el a PayPal rendszerén keresztül. Egyetlen eset még nem lenne nagy durranás (az érintett felhasználót leszámítva természetesen), azonban a PayPal képviselője arról számolt be, hogy ma reggel óta már 19 hasonló hívást kaptak felhasználóktól, hasonló panasszal.

Vélhetően több 10 ezer felhasználó regisztrált a napokban az Xbox Live-ra, így értelemszerű is lehetne, hogy a visszaélések száma a napokban nőtt, hisz mondhatni ez már normálisnak tekinthető a két rendszerben ekkora volumenek mellett. De lehet, hogy valami randa dolog van készülőben a felhasználói fiókok ellen, így jobban teszed, ha serényen figyeled a bankszámládon végbemenő összes olyan változást, ami az Xbox Live-val hozható kapcsolatba, s azonnal jelented a Microsoftnak, ha valami nem oké.