Érdekes információk bukkantak fel a neten, miután az amerikai Target nevű bolt két héttel korábban szállította ki az Xbox One példányokat. Egy szemfüles tulajdonos azóta megállíthatatlanul posztol a netre, és oszt meg információkat a konzolról.

Kezdjük azzal, hogy ez a felhasználó néhány képet tett közzé a konzol operációs rendszeréről, melyeket lent nézhettek meg.

S most folytassuk az érdekesebb dolgokkal. Pontosan 17 másodperc telik el a bekapcsolást követően addig, amíg a dashboard feltűnik, mely nem igazán van összhangban azzal a hivatalos marketingdumával, hogy a konzol gyorsabban bekapcsol, mint a televíziód.

A játékok telepített mérete is kiszivárgott, 8-43 GB közötti méretekkel kell számolni.  Call of Duty: Ghosts 39GB, Skylanders 15GB, Madden 25 12GB, LocoCycle 13GB, Zumba Fitness  24GB, Dead Rising 3 19GB, NBA 2K14  43GB,  Forza 5 31 GB, FIFA 14  8GB, Assassin’s Creed IV  20GB, Just Dance 2014  22GB, és a Ryse: Son of Rome 34GB.

A szóban forgó felhasználó letöltötte azt az első napos frissítést is, ami gyakorlatilag ahhoz kell, hogy működjön normálisan a konzol, ennek mérete 500 MB. A frissítést követően a konzolt újraindította, és ez a képernyő fogadta:

ban